hétfő, április 23, 2012

Játék! Sztárséfek a Chefparade-ban




A Chefparade főzőiskola nagyvonalúan felajánlott az olvasóim közül egy fő részére egy 29.900 Ft értékű részvételi lehetőséget a hamarosan induló rendezvénysorozatuk első eseményére. Április 27-28-án Fran Warde angol séf, gasztronómiai szakíró, A Francia konyha és A Francia piac c. bestseller szakácskönyvek társszerzője tart főzőbemutatót a Chefparade-ban.

A játék ezúttal a Facebook oldalamon zajlik, akit érdekel, kérem, látogasson meg ott. A kérdés pedig, amire a választ várom (és ami egyébként nagyon érdekel is):

Melyik angol séfet, vagy gasztronómiai személyiséget látnátok legszívesebben Magyarországon vendégszerepelni? 


(És legyen az, hogy Nigella, Gordon Ramsay és Jamie Oliver nem lehet). 
A hozzászólás (a Facebook-on) határideje:  2012. április 25. szerda, 20.00 óra. 
(A nyertest sorsoljuk, és majd kiválaszthatja, hogy ápr.27., vagy 28-i időpont számára a megfelelő.)

Íme a rendezvénysorozat leírása:

A Chefparade Főzőiskola idei programja keretében nemzetközileg elismert séfeket és gasztronómiai írókat hívott meg 2-2 napos interaktív főzőbemutatóra és legfrissebb szakácskönyveik bemutatására.

A meghívottak: Peter Gordon, Gary Rhodes, Fergus Henderson és Fran Warde.

(Május 18-19-én, a második alkalommal a meghívott előadó Peter Gordon, a “fúziós konyha” atyja lesz, aki számos étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Hét saját szakácskönyv szerzője és számtalan kiadvány társszerzője.

Ősszel Fergus Henderson, a brit konyha újjáélesztéséről híres angol séf és Gary Rhodes, a brit konyha nagykövete, számos Michelin csillagos étterem szakmai vezetője és a népszerű MasterChef tévésorozatok állandó zsüritagja lesznek a főzőiskola vendégei.

A kóstoló vacsorával egybekötött bemutatók publikusak, de előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötöttek. A résztvételi díj tartalmazza az előadók dedikált, eredeti angol nyelvű szakácskönyvének egy-egy példányát. A bemutatók angol nyelven zajlanak

Minden további információ itt: